Overslaan naar content

Ploegleider Beveiliging/ BHV

 • Sassenheim
€ 2.527,6 - € 3.593,51 per maand

Functieomschrijving

Wie zijn wij?

Bij Forensisch Centrum Teylingereind werken we met jongeren die een straf hebben gekregen van de rechter. Sommige jongens zijn er een paar weken, anderen een aantal jaar. Wij voeren de straf uit, maar we doen meer. We geven onderwijs en training, bieden werktrajecten en waar nodig zorg. Wij willen namelijk dat het verblijf van een jongere zinvol is. Dat hij leert en groeit. Dat doen we samen met de jongere, zijn familie en omgeving en een aantal organisaties buiten Teylingereind. Zo wordt de kans dat hij terugvalt in crimineel gedrag kleiner.


Wie ben jij?

Een Ploegleider Beveiliging/BHV

Jij bent rustig, betrouwbaar en in goede conditie, staat stevig in je schoenen, maar je bent ook in staat om je te verplaatsen in die van een ander. Jij bent daarbij in staat om tijdens jouw dienst het overzicht te bewaren, ook beschik je over een proactieve houding en mindset. Je kunt daarbij ook goed aangeven wat jij van jouw collega’s verwacht.


Wat ga je doen?

Naast de reguliere beveiligingswerkzaamheden treed je op als Ploegleider Beveiliging/ BHV. Dit houdt in dat je tijdens de dienst sturing geeft aan de beveiligingsmedewerkers, de continuïteit van de dienstbezetting waarborgt en coördineert bij incidenten en calamiteiten. Je constateert ook dienstproblemen en indien mogelijk corrigeer en rapporteer je over deze dienstproblemen. Je neemt deel aan sollicitatiegesprekken en aan ontwikkelingen binnen het team als deze zich voordoen en je adviseert hierbij je leidinggevende. Je werkt hierin nauw samen met de veiligheidsmedewerkers.

Vereisten

Jij bent iemand die:

 • Een afgeronde diploma Beveiliger 3 heeft of een vergelijkbaar diploma
 • Minimaal 3 jaar ervaring heeft in een vergelijkbare rol, bijvoorbeeld binnen de beveiliging, politie of defensie
 • Bereid is het certificaat BHV-Ploegleider DJI Specifiek te behalen
 • Stressbehendig is
 • Sterk is in communiceren en kan verbinden
 • Zowel in het team kan staan als erboven; jij voert de regie wanneer dat nodig is

Wat bieden wij?

 • Een salaris in schaal 6 van de cao Jeugdzorg, tussen de € 2527,60 en € 3593,51 bruto per maand (o.b.v. 36 uur)
 • Een jaarcontract. Klikt het van beide kanten? Dan bieden wij je na dat jaar een vast contract
 • Fijne extra’s zoals een onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld (8%), eindejaarsuitekering (8,3%) en tegemoetkoming ziektekosten (€20,- per maand)
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, door bijvoorbeeld trainingen, workshops of een opleiding.


Interesse?
Solliciteer door ons digitale sollicitatieformulier vóór in te vullen. Heb je nog vragen? Bel dan met Recruitment via 06-28134488.

Heb je nog inhoudelijke vragen, neem dan contact op met een van de teamleiders van de beveiliging Erik op 071-3055593 of Niels op 071-7100416

Wij werken met de NVP-sollicitatiecode. Daarnaast doen we voor iedereen die bij ons solliciteert een antecedentenonderzoek. We kijken dan of je een strafblad hebt. Ook vragen we referenties van vorige werkgevers op. Soms hoort een assessment ook bij de sollicitatieprocedure. Dat laten we je dan natuurlijk weten.

Op locatie
 • Sassenheim
€ 2.527,6 - € 3.593,51 per maand

of