Overslaan naar content

Beveiligingsfunctionaris (36 - uur)

  • Sassenheim
€ 2.340 - € 3.291,93 per maand

Functieomschrijving

Beveiligingsfunctionaris (36-uur)

“Het werk kan van nul naar honderd gaan in een vingerknip, je weet nooit hoe je dag hier verloopt.”Fiona, beveiligingsfunctionaris


Wie zijn wij?

Bij Forensisch Centrum Teylingereind werken we met jongeren die een straf hebben gekregen van de rechter. Sommige jongens zijn er een paar weken, anderen een aantal jaar. Wij voeren de straf uit, maar we doen meer. We geven onderwijs en training, bieden werktrajecten en waar nodig zorg.

Wij willen namelijk dat het verblijf van een jongere zinvol is. Dat hij leert en groeit. Dat doen we samen met de jongere, zijn familie en omgeving en een aantal organisaties buiten Teylingereind. Zo wordt de kans dat hij terugvalt in crimineel gedrag kleiner.


Wie ben jij?

Een (junior) Beveiligingsfunctionaris (36 uur)

Jij bent rustig, betrouwbaar en in goede conditie, staat stevig in je schoenen, maar je bent ook in staat om je te verplaatsen in die van een ander. Veiligheid is voor jou een tweede natuur. Jij bent in staat om, indien nodig, daadkrachtig op te treden maar houd hierbij rekening met verschillende situaties en het individu.


Wat ga je doen?

Je zorgt voor de veiligheid van het personeel en van de jongeren. Je loopt rondes en controleert of alles rondom onze inrichting veilig is, checkt de camerabeelden en zorgt voor de toegangscontroles. Je bent vaak als eerste ter plaatse als een collega op alarm drukt.

Het leuke van werken als beveiligingsfunctionaris bij Forensisch centrum Teylingereind is dat je een veelzijdige baan hebt waarbij je veel contact hebt met de jongeren. Je assisteert bij de intakes van nieuwe jongeren, houd toezicht bij bezoek, je gaat met hen mee luchten, op ziekenhuistranssport, begeleid verlof of naar een schoolintake.

Vereisten

Jij bent iemand die:

  • Een integere doorpakker is, met een koelhoofd en een warm hart;
  • Een natuurlijk overzicht heeft en zich niet gek laat maken;
  • Een afgeronde diploma Beveiliger 2 of een vergelijkbaar diploma;
  • Als je geen ervaring hebt, dan leiden wij je graag verder op;


Wat bieden wij?

  • Afhankelijk van je ervaring een salaris in schaal 4 (€ 2.340,00 - € 3.065,97) of schaal 5 (€ 2.340,00 - € 3.291,93) van de cao Jeugdzorg bruto per maand (o.b.v. 36 uur);
  • Een jaarcontract. Klikt het van beide kanten? Dan bieden wij je na dat jaar een vast contract;
  • Fijne extra’s zoals een onregelmatigheidstoeslag, eindejaarsuitkering (8,3%) en tegemoetkoming ziektekosten (€20,- per maand);
  • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, door bijvoorbeeld trainingen, workshops of een opleiding.
Op locatie
  • Sassenheim
€ 2.340 - € 3.291,93 per maand

of